• Over Rob van der Waal

Rob van der Waal – Voor al uw sanitair en badkamers

Mijn naam is Rob van der Waal. Ik ben inmiddels al weer ruim 25 jaar in de weer met mijn klus- en montagebedrijf. Ik opereer vanuit Wijk bij Duurstede maar, afhankelijk van de grootte en duur van het project kan ik landelijk opereren.

Ik heb mijn succes te danken aan het feit dat ik nagenoeg alles zelf doe. U heeft slechts één aanspreekpunt voor uw project, en dat geeft een prettig gevoel. Ook zie ik er ten alle tijden persoonlijk op toe dat al het werk voldoet aan uw en mijn kwaliteitsnormen.

In verband met tijdsdruk maak ik soms gebruik van een aantal betrouwbare collega’s onder mijn supervisie.

Rob van der Waal: Niet alleen sanitair!

Ik kan ook uw volledige verbouwing of nieuwbouw begeleiden, uw c.v. installatie installeren en onderhouden, dakgoten monteren en elektra.

Wilt u graag een gepaste offerte ontvangen of heeft u een vraag? Neem direct contact met mij op !Ik hoop u snel te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,

Rob van der Waal

Klus- en montagebedrijf Rob van der Waal